Säkerhetsgalan – årets största mötesplats för dig inom säkerhet.

Säkerhetsgalan äger rum onsdagen den 18 mars 2020 på Hotel At Six och Hamburger Börs.

Säkerhetsgalan 2019 Boka Biljetter

Säkerhetsgalan är ett årligt evenemang för alla som arbetar med säkerhet. Under en eftermiddag och kväll förenas nytta med nöje - en rad aktuella seminarier följs av en festmiddag där utmärkelserna "Årets Säkerhetsprofil" och "Framtidens Säkerhetstalang" delas ut.

NOMINERA EN SÄKERHETSPROFIL

priset_regn

ÅRETS SÄKERHETSPROFIL

Utmärkelsen Årets Säkerhetsprofil går till en person med ett hängivet intresse för säkerhetsfrågor och som med stort engagemang och gedigen kunskap verkar inom säkerhetsbranschen.

Priset, två profiler i ett möte, har ritats av Bengt Narbom och sedan arbetats fram av metallformgivaren Tobias Birgersson på LOD. Det har skurits ut i järnplåt och spissvärtats för att skapa ett robust pris med mjuka former.

Vinnare av Årets Säkerhetsprofil

anders_g

Anders Gidrup – Årets Säkerhetsprofil 2019!

Den 10 april utsågs Anders Gidrup, säkerhetschef på Locum, till Årets Säkerhetsprofil 2019.

Anders Gidrup inte bara andas säkerhet – han lever säkerhet, och han verkar med stor kunskap, hängivenhet, långsiktighet och engagemang för att öka medvetenheten om och vikten av säkerhet.

Han har genom strategiskt arbete med operativt fokus drivit hela organisationen framåt, och genom ett systematiskt säkerhetsarbete skapat trygga vårdfastigheter inom Locum. Inom Svenska bandyförbundet, och med stöd till alla föreningar i elitserien, har han tagit risk managementarbetet till nya nivåer.

Och, Anders sprider gärna sin djupa säkerhetskunskap vidare till andra, både i Sverige och internationellt.

De två andra nominerade var: Siren Hofvander, SecuriTea, och Olle Egerdahl F-secure.

ÅRETS FRAMTIDSTALANG

Framtidens Säkerhetstalang är en god ambassadör för yrkesrollen inom säkerhet. Det är en person som är i inledningen av sin karriär, som är proaktiv och modern i sin roll och som vågar använda nya arbetsmetoder. Dessutom kännetecknas Framtidens Säkerhetstalang av mod, kreativitet, integritet och lojalitet. Personen som får utmärkelsen har gjort framsteg i sin roll och påverkar därmed både sin egen och företagets utveckling positivt.

Utmärkelsen Framtidens Säkerhetstalang delas ut på Säkerhetsgalan av Företagsuniversitetet och Aktuell Säkerhet i samarbete med ASIS och ASIS Young Professionals

Vinnare av Årets Säkerhetsprofil

matilda_k

Matilda Karlsson – Årets Framtidstalang 2019!

Den 10 april utsågs Matilda Karlsson till Årets Säkerhetsprofil 2019.

Matilda Karlsson är såväl driven som ambitiös och har tagit taktpinnen i arbetet med att upplysa en bredare publik om säkerhets- och försvarsfrågorna, bland annat i podden ”Med sikte på” men också som arrangör och moderator på olika branschkonferenser samt i Almedalen.

Hon har hunnit med mycket, sin unga ålder till trots, och är med sitt mod, sin kreativitet och inkluderande framtoning en god ambassadör för säkerhetsbranschen.

Genom att sätta frågorna på kartan utvecklas inte bara branschorganisationen Säkerhets- och försvarsföretagen, SOFF, och hennes arbetsgivare Scandinavian Risk Solutions utan också samhället i stort.

Matilda Karlsson är den viktiga ambassadör som säkerhetsbranschen behöver för att bana väg för framtida talanger.

Sakerhetsgalan-vinnare

Jury:

Jenny Persson, Aktuell Säkerhet
Lotta Eriksson, Företagsuniversitetet
Magnus Ranstorp, Försvarshögskolan
Anne-Marie Eklund Löwinder, IIS
Lars Zetterström, ASIS
Thomas Lundin, NSD
Conny Larsson, Sig Security
Anders Gidrup, Årets Säkerhetsprofil 2019

NOMINERA TILL ÅRETS SÄKERHETSPROFIL

Fram till den 17 februari 2020.

Årets Säkerhetsprofil tilldelas en person som med hängivet intresse för säkerhetsfrågor, och som med stort engagemang och gedigen kunskap verkar i branschen. Det är den utgångspunkten som du ska ha när du föreslår din kandidat. Nominera här nedan!

Premiumpartners

Arrangörer