Säkerhetsgalan – årets största mötesplats för dig inom säkerhet.

Säkerhetsgalan genomförs tisdagen den 3 oktober på Berns
i centrala Stockholm!

Säkerhetsgalan 2019 Boka Biljetter

Säkerhetsgalan är ett årligt evenemang för alla som arbetar med säkerhet. Under en eftermiddag och kväll förenas nytta med nöje - en rad aktuella seminarier följs av en festmiddag där utmärkelserna "Årets Säkerhetsprofil" och "Framtidens Säkerhetstalang" delas ut. 

NOMINERA EN SÄKERHETSPROFIL

priset_regn

ÅRETS SÄKERHETSPROFIL

Utmärkelsen Årets Säkerhetsprofil går till en person med ett hängivet intresse för säkerhetsfrågor och som med stort engagemang och gedigen kunskap verkar inom säkerhetsbranschen.

Priset, två profiler i ett möte, har ritats av Bengt Narbom och sedan arbetats fram av metallformgivaren Tobias Birgersson på LOD. Det har skurits ut i järnplåt och spissvärtats för att skapa ett robust pris med mjuka former.

Vinnare av Årets Säkerhetsprofil

Jan_Olsson2

Jan – Årets Säkerhetsprofil 2022

Den 27 september utsågs Jan Olsson till Årets Säkerhetsprofil 2022.

Jan Olsson syns och hörs! Som medialt ansvarig föreläser han ett 80-tal gånger om året, både nationellt och internationellt. Han syns i artiklar, morgonsoffor och specialprogram som ”Hackad” och ”Samhällskollaps” och sprider tålmodigt, pedagogiskt och väldigt rakt på sak fakta och information om cyberbrottslighet, grov organiserad kriminalitet, vad som händer på darkweb och hur man ska tänka för att skydda sig och sin verksamhet.

Hans professionella insatser, djupa kompetens och franka förhållningssätt bidrar till både folkbildning och ökad medvetenhet.

De två andra nominerade var: Marie Louise Arendt, Region Skåne, och Jesper Larsson.

FRAMTIDENS SÄKERHETSTALANG

Framtidens Säkerhetstalang är en god ambassadör för yrkesrollen inom säkerhet. Det är en person som är i inledningen av sin karriär, som är proaktiv och modern i sin roll och som vågar använda nya arbetsmetoder. Dessutom kännetecknas Framtidens Säkerhetstalang av mod, kreativitet, integritet och lojalitet. Personen som får utmärkelsen har gjort framsteg i sin roll och påverkar därmed både sin egen och företagets utveckling positivt.

Skicka förslag på kandidater till jenny.persson@aktuellsakerhet.se eller lotta.eriksson@foretagsuniversitetet.se

 

 

Utmärkelsen Framtidens Säkerhetstalang delas ut på Säkerhetsgalan av Företagsuniversitetet och Aktuell Säkerhet i samarbete med ASIS och ASIS Young Professionals

Vinnare av Framtidens Säkerhetstalang

Louise2

Louise Ask Holmberg - Framtidens Säkerhetstalang 2022

Den 27 september utsågs Louise Ask Holmberg till Framtidens Säkerhetstalang 2022

Framtidens säkerhetstalang 2022 har en bred och djup kompetens inom säkerhetspolitik, risk- och säkerhetsanalys samt incident- och krishantering. Hon arbetar i dag bland annat med cyberrisker på ett av de största multinationella revisions- och konsultnätverken.

Hon är också styrelseordförande för - och medgrundare av - Femme Defence, en ideell organisation som genom mentorskap och kompetensutvecklande evenemang främjar kvinnligt ledarskap och stärker kvinnors position i försvars- och säkerhetssektorn.

Louise Ask Holmberg har bland annat studerat krigsvetenskap, sociologi och säkerhetspolitik och har ett stort engagemang för säkerhetsfrågorna, som hon tycker genomsyrar världspolitik, media och middagssamtal – alltså hela vårt nutida samhälle.

Ledarskapet och kommunikationen kännetecknas av en genuin och inkluderande framtoning. Sådana här ledare bådar gott för framtiden, breddar branschens status och den interna kulturen.

Sakerhetsgalan-vinnare

Jury:

Jenny Persson, Aktuell Säkerhet
Lotta Eriksson, Företagsuniversitetet
Richard Buske, Secnet
Lina Ilmrud, Qnet
Jens Näsström, ASIS
Thomas Lundin, NSD
Jaak Akker, Sig Security
Jan Olsson, Årets Säkerhetsprofil 2023

 

NOMINERA DIN KANDIDAT TILL ÅRETS SÄKERHETSPROFIL!

 

Årets Säkerhetsprofil tilldelas en person som med hängivet intresse för säkerhetsfrågor, och som med stort engagemang och gedigen kunskap verkar i branschen. Det är den utgångspunkten som du ska ha när du föreslår din kandidat.

NOMINERINGEN FÖR 2023 ÄR NU STÄNGD!

 
 

Partners

Premiumpartners

Sponsor

Arrangörer