Säkerhetsgalan – årets största mötesplats för dig inom säkerhet.

Säkerhetsgalan ägde rum tisdagen den 19 oktober 2021 på Hotel At Six och blev ett fantastiskt event!

Säkerhetsgalan 2019 Boka Biljetter

Säkerhetsgalan är ett årligt evenemang för alla som arbetar med säkerhet. Under en eftermiddag och kväll förenas nytta med nöje - en rad aktuella seminarier följs av en festmiddag där utmärkelserna "Årets Säkerhetsprofil" och "Framtidens Säkerhetstalang" delas ut.

NOMINERA EN SÄKERHETSPROFIL

priset_regn

ÅRETS SÄKERHETSPROFIL

Utmärkelsen Årets Säkerhetsprofil går till en person med ett hängivet intresse för säkerhetsfrågor och som med stort engagemang och gedigen kunskap verkar inom säkerhetsbranschen.

Priset, två profiler i ett möte, har ritats av Bengt Narbom och sedan arbetats fram av metallformgivaren Tobias Birgersson på LOD. Det har skurits ut i järnplåt och spissvärtats för att skapa ett robust pris med mjuka former.

Vinnare av Årets Säkerhetsprofil

Karl Emil Nikka

Karl Emil - Året Säkerhetsprofil 2021

Den 19 oktober utsågs Karl Emil Nikka till Årets Säkerhetsprofil 2021.

Karl Emil Nikka tar alltid sitt engagemang till en högre nivå och finner tidsaktuella, nytänkande sätt att driva sina frågor – och lyckas, trots att han har satt en komplex och bred målgrupp, nämligen ”alla”.

Det tyder på en otrolig fingertoppskänsla och förståelse för olika gruppers behov. Han besitter en förmåga att ta ner komplexa frågor på en nivå så att alla förstår inom ett högaktuellt område där det finns ett skriande behov av information, i nutid men även i en överskådlig framtid.

De två andra nominerade var: Malin Ekblad, säkerhetschef i Vellinge, Trelleborg och Skurup, och Patrick Cordner, chef för polisens nationella it-brottscentrum.

FRAMTIDENS SÄKERHETSTALANG

Framtidens Säkerhetstalang är en god ambassadör för yrkesrollen inom säkerhet. Det är en person som är i inledningen av sin karriär, som är proaktiv och modern i sin roll och som vågar använda nya arbetsmetoder. Dessutom kännetecknas Framtidens Säkerhetstalang av mod, kreativitet, integritet och lojalitet. Personen som får utmärkelsen har gjort framsteg i sin roll och påverkar därmed både sin egen och företagets utveckling positivt.

Utmärkelsen Framtidens Säkerhetstalang delas ut på Säkerhetsgalan av Företagsuniversitetet och Aktuell Säkerhet i samarbete med ASIS och ASIS Young Professionals

Vinnare av Framtidens Säkerhetstalang

Aria Nakai

Aria Nakai - Framtidens Säkerhetstalang 2021

Den 19 oktober utsågs Aria Nakai till Framtidens Säkerhetstalang 2021

Framtidens säkerhetstalang 2021 arbetar och engagerar sig för ett säkrare samhälle. Han har under det gångna tagit initiativet och genomfört FGF-stipendiet som är ett akademiskt incitament för unga akademiker på västkusten att forska kring försvars- och säkerhetsfrågor.

Stipendiet som har tagits fram i samarbete med Föreningen för Göteborgs försvar, är unikt i sitt slag och ger unga akademiker förutsättningar att utveckla intresset för samhällets försvar och säkerhet.

Framtidens säkerhetstalang har i sin roll som grundare av Säkerhetsforum Väst även lyft fram kampanjen #mångfaldsomstrategi, vilken syftar till en breddad rekrytering inom försvars- och säkerhetsbranschen.

Som ledare är han lojal, ambitiös och inkluderande. Han tror på ett samhälle där säkerhet är en demokratisk förutsättning för alla att skapa en trygg tillvaro!

Sakerhetsgalan-vinnare

Jury:

Jenny Persson, Aktuell Säkerhet
Lotta Eriksson, Företagsuniversitetet
Magnus Ranstorp, Försvarshögskolan
Mounir Messaoud, ISACA
André Ahlin, ASIS
Thomas Lundin, NSD
Conny Larsson, Sig Security
Susan Bergman, Årets Säkerhetsprofil 2020

NOMINERINGEN TILL ÅRETS SÄKERHETSPROFIL 2021 ÄR NU STÄNGD!

Årets Säkerhetsprofil tilldelas en person som med hängivet intresse för säkerhetsfrågor, och som med stort engagemang och gedigen kunskap verkar i branschen. Det är den utgångspunkten som du ska ha när du föreslår din kandidat.

Premiumpartners

Arrangörer