Säkerhetsgalan – årets största mötesplats för dig inom säkerhet.

Säkerhetsgalan äger rum tisdagen den 16 februari 2021 med start på Hotel At Six

Säkerhetsgalan 2019 Boka Biljetter

Säkerhetsgalan är ett årligt evenemang för alla som arbetar med säkerhet. Under en eftermiddag och kväll förenas nytta med nöje - en rad aktuella seminarier följs av en festmiddag där utmärkelserna "Årets Säkerhetsprofil" och "Framtidens Säkerhetstalang" delas ut.

Se den livestreamade prisutdelningen 2020 här:

NOMINERA EN SÄKERHETSPROFIL

priset_regn

ÅRETS SÄKERHETSPROFIL

Utmärkelsen Årets Säkerhetsprofil går till en person med ett hängivet intresse för säkerhetsfrågor och som med stort engagemang och gedigen kunskap verkar inom säkerhetsbranschen.

Priset, två profiler i ett möte, har ritats av Bengt Narbom och sedan arbetats fram av metallformgivaren Tobias Birgersson på LOD. Det har skurits ut i järnplåt och spissvärtats för att skapa ett robust pris med mjuka former.

Vinnare av Årets Säkerhetsprofil

Susan_Bergman

Susan Bergman - Årets Säkerhetsprofil 2020

Den 1 oktober utsågs Susan Bergman till Årets Säkerhetsprofil 2020.

Susan Bergman är knivskarp i sina analyser och tydlig i sina ståndpunkter. Med bredd, djup och engagemang är hon en fantastisk och representativ ambassadör för det viktiga säkerhetsarbetet - och bidrar dessutom genom att öka kunskap och medvetenhet på ett föredömligt sätt, i många led.
Arbetet genomsyras av en vilja att hitta lättapplicerade lösningar för att nå uppsatta mål och en förändringsvilja som hela tiden bidrar till utveckling.
Susan Bergman är lika med professionell säkerhet!

De två andra nominerade var: Jonas Trolle, CVE, och Viktor Adolphson, yb_södermalm.

FRAMTIDENS SÄKERHETSTALANG

Framtidens Säkerhetstalang är en god ambassadör för yrkesrollen inom säkerhet. Det är en person som är i inledningen av sin karriär, som är proaktiv och modern i sin roll och som vågar använda nya arbetsmetoder. Dessutom kännetecknas Framtidens Säkerhetstalang av mod, kreativitet, integritet och lojalitet. Personen som får utmärkelsen har gjort framsteg i sin roll och påverkar därmed både sin egen och företagets utveckling positivt.

Utmärkelsen Framtidens Säkerhetstalang delas ut på Säkerhetsgalan av Företagsuniversitetet och Aktuell Säkerhet i samarbete med ASIS och ASIS Young Professionals

Vinnare av Framtidens Säkerhetstalang

Annika Aven

Annika Avén - Framtidens Säkerhetstalang 2020

Den 1 oktober utsågs Annika Avén till Framtidens Säkerhetstalang.

Annika Avén har under det senaste året vuxit in i sin roll och är en viktig ung ambassadör för säkerhetsbranschen, genom sitt inkluderande och engagerande sätt, sin kompetens inom cyber- och samhällssäkerhet och sina moderna tillvägagångssätt.

Hon visar på ett föredömligt vis att unga personers ledarskap är viktigt och behövs i branschen och gör det bland annat genom sin synlighet och tydlighet i såväl sociala och virala kanaler som fysiska arenor.

Det här är en säkerhetstalang som, genom att successivt ta allt mer plats, är att räkna med - både nu och i framtiden.

Sakerhetsgalan-vinnare

Jury:

Jenny Persson, Aktuell Säkerhet
Lotta Eriksson, Företagsuniversitetet
Magnus Ranstorp, Försvarshögskolan
Anne-Marie Eklund Löwinder, IIS
Lars Zetterström, ASIS
Thomas Lundin, NSD
Conny Larsson, Sig Security
Anders Gidrup, Årets Säkerhetsprofil 2019

NOMINERINGEN TILL ÅRETS SÄKERHETSPROFIL 2021 ÄR NU ÖPPEN!

Årets Säkerhetsprofil tilldelas en person som med hängivet intresse för säkerhetsfrågor, och som med stort engagemang och gedigen kunskap verkar i branschen. Det är den utgångspunkten som du ska ha när du föreslår din kandidat. Nominera här nedan till 2021!

Premiumpartners

Arrangörer